ShippingWatch

DNV bliver blåstemplet af amerikansk kystvagt

Det Norske Veritas og danske DHI samarbejder om test af ballastvand. Nu har USAs kystvagt (USCG) anerkendt DNV som "uafhænggigt laboratorium." Dermed kan DNV foretage godkendelser på vegne af USCG.

Foto: Colourbox

Klassifikationsselskabet Det Norske Veritas (DNV) er netop blevet godkendt af USAs kystvagt til at certificere systemer til rensning af ballastvand.

DNV samarbejder med danske Danish Hydraulic Institute (DHI) og DNV Certification om at teste og evaluere systemer i overensstemmelse med de krav, der stilles af USAs kystvagt. Og der vil blive tilføjet flere testfaciliteter til DNVs globale netværk, blandt andet Golden Bear i Californien og danske Delta, fremgår det af pressemeddelelsen.

"Nu hvor vi har opnået status som uafhængigt laboratorie, kan vi tilbyde certificering og både IMO og USCG-godkendelser til leverandører af systemer til rensning af ballastvand," siger Jad Mouawad, DNV Head of Section for Environmental Protection.

DNV har testet og godkendt mere end 25 systemer på verdensplan.

DNV-storfusion godkendt af Sydkorea og USA

DNV: Gas bliver det nye sort  

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs