ShippingWatch

Storinvestor: Vi er specialister i nervøsitet

Shippingkrisen i Tyskland har efterladt investeringshuset Lloyd Fonds som "specialister i nervøsitet", siger de selv. Lloyd Fonds forvalter 3,5 mia. euro, og det er den portion kapital, der skaber nervøsitet.

Foto: Hanjin

HAMBORG: De tyske redere og shippingvirksomheder står med problemer, der bliver ved og ved med at tårne sig op. Det har ført til hundredvis af insolvente skibe, et kollapset KG-system, bekymrede banker med meget lidt risikovillighed og investorer uden tillid. Midt i moradset står KG- og investeringshuset Lloyd Fonds, der forvalter 3,5 mia. euro i shippinginvesteringer, og som blandt andet har lånt ud til KG-fonde.

I slutningen af april ramte de store problemer også Lloyd Fonds, da virksomheden blev presset til at sælge fire skibe. Forinden havde Lloyd Fonds allerede varslet, at 2013 ville blive et udfordrende år, og det gør det, fortæller Torsten Teichert, adm. direktør i Lloyd Fonds, der ud over shipping også investerer i ejendomme.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Minekæmpe køber yderligere tre LNG-drevne skibe

BHP Billiton føjer tre LNG-drevne tørlastskibe til sin flåde i løbet af de næste seks til ni måneder, skriver nyhedsbureau. Mineselskabet satser på flydende naturgas som et overgangsbrændstof.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs