Rambøll omrokerer for at skabe mere vækst i Esbjerg

Rambøll Olie & Gas har omstruktureret sit Esbjerg-kontor for at blive stærkere i kundekontakten og imødekomme den store vækst og mange nye ansatte.

Rambøll Olie & Gas har rent fysisk fået mere plads på kontoret i Esbjerg, hvor ingeniørvirksomheden hver dag rådgiver sine store kunder inden for olie- og gasindustrien. Kontoret er vokset til 6500 kvadratmeter, og der skal 2000 kvadratmeter mere plads til de mange ansatte, som er vokset fra 200 ansatte i 2009 til 350 i 2012. Og nu er der sket en omstrukturering i organisationen for at få mere fokus på kunden.

"Vi er faktisk vokset dramatisk over de seneste to år med en vækst på 40 pct om året. Derfor er der behov for en konsolidering og oplæring og træning internt i nye funktioner, så vi er rustet til endnu større vækst," siger Jens Rebsdorf-Gregersen, der er direktør for Rambøll Olie & Gas i Esbjerg.

Rambøll Olie & Gas-chef: Man skal kunne se en sag fra to sider 

Konkret betyder omstruktureringen en opdeling i tre serviceområder - project services, engineering services og operational services. Oprettelsen af nye afdelinger skærper muligheden for specialisering og skal gøre det mere klart, hvilke ansvarsområder, hvilke medarbejdere sidder med.

"Det tjener til at professionalisere den ydelse, vi leverer til kunderne. Vi har lavet ændringen for at få mere fokus på de enkelte kunder og de enkelte projekter, så det er helt tydeligt, hvor vi skal hen," siger Jens Rebsdorf-Gregersen til ShippingWatch.

Rambøll Olie & Gas har i 2012 sat selskabets fokus på vækst stort op i Norge, hvor man forventer, at organisationen skal fordobles, så man når op på 150 ansatte inden for de kommende år. Væksten i Esbjerg skal ikke være lige så voldsom som i de foregående år, men virksomheden forventer, at man vil blive ved med at ansætte adskillige i de nye kontorer.

Rambøll åbner kontor i det nordlige Norge

Rambøll Olie & Gas får andel i norsk milliardprojekt

Rambøll skal fordoble norsk olieforretning 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også