ShippingWatch

Blue Water Shipping åbner tredje kontor i Frankrig

Esbjergensiske Blue Water Shipping åbner sit tredje kontor i Frankrig, i Marseilles, der ud over det franske marked skal tage sig af de nordafrikanske lande

Blue Water Shipping etablerer den 1. marts endnu et kontor i Frankrig, som placeres i Marseille og udover det franske marked skal dække det nordafrikanske område, skriver Blue Water Shipping i en pressemeddelelse.

Med etableringen har Blue Water Shipping nu tre kontorer i Frankrig.

”Vi er meget glade over at annoncere åbningen af et nyt Blue Water kontor, som en forstærkning af Blue Water Shippings globale netværk inden for olie, gas og projektgods. Vi vil forøge vores indsats og involvering på det franske marked for energi og industrielle projekter. Desuden styrker åbningen os inden for olie, gas og projektlogistik især i de nordafrikanske lande med fokus på Marokko, Algeriet, Tunesien og Libyen”, siger direktør for Blue Water i Frankrig Mogens Nielsen.

Mere fokus på Afrika

Det nye kontor bliver bemandet af Blue Water Shippings nye Olie, Gas og Projekt Manager i Frankrig, Lionel Guilbaud, som har mange års erfaring og et stort netværk inden for industrien samt et omfattende kendskab til markederne. Han har tidligere været ansat i 21 år hos SDV Bolleré Group, hvor han var udstationeret i flere afrikanske lande samt i Fransk Caribien, og han har også været flere år hos Agility som Olie- og Gas Projekt Manager.

”Blue Water Shipping ønsker at fokusere meget mere på det afrikanske kontinent, som er et område i udvikling med mange interessante muligheder inden for flere af Blue Waters forretningsområder. Jeg er født i Afrika, og jeg har arbejdet på kontinentet i 14 år i flere lande. Derfor ser jeg frem til med min erfaring at udvikle nye forretninger i regionen sammen med Blue Water Shipping”, forklarer 52 årige Lionel Guilbaud, som også får rollen som Corporate Africa Specialist i Blue Water Shipping.

I begyndelsen bliver kontoret også bemandet af Apolline Simeon, som har stor erfaring med befragtning og containertransport fra Blue Water kontoret i Brest. Apolline Simeon er oprindelig fra Brest, men hun har boet i det vestlige afrika, og hun har derfor også et godt kendskab til det afrikanske marked.

Blue Water Shipping får stor rig-ordre

Blue Water Shipping styrker position på Femernbæltet

Blue Water Shipping åbner Frederikshavn-kontor

Blue Water Shipping tror på havvindmøllemarkedet 

Mere fra ShippingWatch

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs