ShippingWatch

Blue Water Shipping får stor rig-ordre

Blue Water Shipping har fået en aftale med singaporeanske Keppel FELS om transport af fem semi-submersible rigge. Det er den største kontrakt, Blue Water har haft med Keppel, der er en af de førende virksomheder inden for design og konstruktion af mobile offshore-rigge.

Blue Water Shipping har indgået en stor aftale med Keppel FELS, der er baseret i Singapore, om at heavy-lift transportere fem semi-submersible borerigge.

"Det er den største kontrakt, som Blue Water Shipping nogensinde har underskrevet med Keppel Fels, og vi er meget begejstrede for, at vores globale nøglekunde har vist os tillid til at udføre heavy-lift transporten for det vigtige projekt," siger Jason Goh, som er Blue Water’s Regional General Manager i Asia Pacific, i en pressemeddelelse.

Der er i alt tale om transport af gods på mere end 60.000 ton, og transporterne vil løbe fra andet halvår i år og de næste tre år. Riggene bygge på værfter i Singapore og på Filippinerne og transporteres derfra til færdigbygning i Brasilien.

Blue Water Shipping styrker position på Femernbæltet 

Blue Water Shipping åbner Frederikshavn-kontor

Blue Water Shipping tror på havvindmøllemarkedet 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs