Blue Water Shipping får stor rig-ordre

Blue Water Shipping har fået en aftale med singaporeanske Keppel FELS om transport af fem semi-submersible rigge. Det er den største kontrakt, Blue Water har haft med Keppel, der er en af de førende virksomheder inden for design og konstruktion af mobile offshore-rigge.

Blue Water Shipping har indgået en stor aftale med Keppel FELS, der er baseret i Singapore, om at heavy-lift transportere fem semi-submersible borerigge.

"Det er den største kontrakt, som Blue Water Shipping nogensinde har underskrevet med Keppel Fels, og vi er meget begejstrede for, at vores globale nøglekunde har vist os tillid til at udføre heavy-lift transporten for det vigtige projekt," siger Jason Goh, som er Blue Water’s Regional General Manager i Asia Pacific, i en pressemeddelelse.

Der er i alt tale om transport af gods på mere end 60.000 ton, og transporterne vil løbe fra andet halvår i år og de næste tre år. Riggene bygge på værfter i Singapore og på Filippinerne og transporteres derfra til færdigbygning i Brasilien.

Blue Water Shipping styrker position på Femernbæltet 

Blue Water Shipping åbner Frederikshavn-kontor

Blue Water Shipping tror på havvindmøllemarkedet 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også