ShippingWatch

Aker Solutions sætter vækst-barren op igen

Offshoreselskabet Aker Solutions oplyser onsdag, at selskabet ikke bare regner med at nå sine vækstmål for 2015, men også forventer en endnu større vækst i omsætning og marginer til at fortsætte indtil i hvert fald 2017.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Aker Solutions satte i 2010 et mål om at fordoble sin forretning i 2015. Offshoreserviceselskabet regner med at nå dertil og mere endnu.

I år ligger årets indtjening i de første tre kvartaler på et niveau 32,2 pct. højere end i de første ni måneder af 2011, og derfor ser vækstmålene for 2015 ud til at blive nået. Derfor sætter Aker Solutions nye mål, skriver selskabet i en meddelelse forud for selskabets kapitalmarkedsdag i dag.

"Baseret på vores rekordstore ordrebeholdning på næsten 60 mia. NOK og en anslået årlig vækst på 10 pct. i offshoreudgifter over de næste fem år, vil Aker Solutions med sin nuværende portefølje af forretningsområder have potentiale for at fordoble sine indtægter igen - fra 2012 til 2017," siger Øyvdin Eriksen, der er formand for bestyrelsen i Aker Solutions.

Følg kapitalmarkedsdagen her

 

Omsætningen vokser stærkt i Aker Solutions

Aker Solutions henter milliard-ordre i Brunei

Aker i ny Angola-aftale 

Mere fra ShippingWatch

Maersk dropper blockchain-platformen Tradelens

Der kommer ikke til at blive videreudviklet på den digitale platform Tradelens, som Maersk har stiftet. Platformen lukker ved udgangen af første kvartal 2023 på grund af manglende opbakning.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs