ShippingWatch

Aker Solutions sætter vækst-barren op igen

Offshoreselskabet Aker Solutions oplyser onsdag, at selskabet ikke bare regner med at nå sine vækstmål for 2015, men også forventer en endnu større vækst i omsætning og marginer til at fortsætte indtil i hvert fald 2017.

Foto: Øyvind Hagen/Statoil

Aker Solutions satte i 2010 et mål om at fordoble sin forretning i 2015. Offshoreserviceselskabet regner med at nå dertil og mere endnu.

I år ligger årets indtjening i de første tre kvartaler på et niveau 32,2 pct. højere end i de første ni måneder af 2011, og derfor ser vækstmålene for 2015 ud til at blive nået. Derfor sætter Aker Solutions nye mål, skriver selskabet i en meddelelse forud for selskabets kapitalmarkedsdag i dag.

"Baseret på vores rekordstore ordrebeholdning på næsten 60 mia. NOK og en anslået årlig vækst på 10 pct. i offshoreudgifter over de næste fem år, vil Aker Solutions med sin nuværende portefølje af forretningsområder have potentiale for at fordoble sine indtægter igen - fra 2012 til 2017," siger Øyvdin Eriksen, der er formand for bestyrelsen i Aker Solutions.

Følg kapitalmarkedsdagen her

 

Omsætningen vokser stærkt i Aker Solutions

Aker Solutions henter milliard-ordre i Brunei

Aker i ny Angola-aftale 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs