ShippingWatch

Force Technology vil bygge nyt center op i Singapore

Singapore skal være nyt centrum for FORCE Technologys aktiviteter i Asien og skal opbygges til at rumme de fleste forretningsområder.

Foto: Hapag-Lloyd

Endnu en central virksomhed fra den danske maritime klynge vil satse på Singapore i den fremtidige ekspansion i Asien. Force Technology vil efter en periode med projekt-tilstedeværelse i den lille østat opbygge en afdeling, der ser ud til at bliver det nye hovedsæde i Asien og samtidig skal rumme de fleste af den danske virksomheds forretningsområder.

Indtil videre har det været virksomhedens simulator-træning, der har været grundlagt for at være til stede i Singapore, men nu har Force Technology taget det første skridt til at få flere af sine forretningsområder etableret. For et par måneder siden var det virksomhedens prøvningsområde (f.eks. test af borerigge), og det næste kan meget vel blive svejseområdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Forsinkelser forude: Omikron rammer Kinas havne

Det er i det store hele lykkedes Kina at holde covid ude efter det oprindelige udbrud i Wuhan. Så kom omickron – og landets nul-tolerance over for virussen betyder nu forsinkelser i verdens travleste havne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs