ShippingWatch

Lloyd´s Register tror ikke på LNG som afløser for tung fuel

Lloyd’s Register tror, der kan gå lang tid, inden LNG slår igennem som brændstof, og det vil sandsynligvis ikke blive en decideret afløser for olie, påpeger selskabet i en undersøgelse.

Foto: Hanjin

Lloyd’s Register har netop udgivet undersøgelsen “LNG fuelled deep sea shipping – Outlook for LNG bunker and fuelled newbuilding demand up to 2025,” som bl.a. konkluderer, at der vil komme et marked for LNG som brændstof, men at potentialet samtidig vil have sin begrænsning.

Undersøgelsen viser, at brug af LNG i stor skala især vil blive drevet af prisen, væksten i alternativt brændstof, samt omfanget af globalt samarbejde. I undersøgelsen forudses det bl.a., at der i 2025 kan være 653 oceangående skibe, der sejler på LNG og i alt vil bruge 24 million tons LNG om året. Det vil højst sandsynligt være containerskibe, krydstogtskibe eller olietankere.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Et hedt tankmarked får tørlast-investorer på banen, siger Maersk Tankers. Eneti sætter vindplan på hold i USA, Clipper Group i kæmpe handel, Ikea dropper container-strategi, og BW Groups Sohmen-Pao forventer grønne forsinkelser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs