ShippingWatch

Claus Myllerup: Singapore ideelt for forskning

Lloyd's Register er efter tre års forhandlinger klar til at åbne et maritimt forskningscenter i Singapore. Det er den perfekte lokation for forskning og udvikling, fremhæver adm. direktør for det nye center Claus Myllerup over for ShippingWatch.

Maritim forskning bedrives bedst i Singapore, mener Lloyd's Register, der vil investere 35 mio. USD i et maritimt forskningscenter sammen med A*STAR og Singapore Economic Development Board. Derfor er det i Singapore, at centret skal ligge, fortæller adm. direktør Claus Myllerup til ShippingWatch.

"Singapore har et godt ry som center for ekspertise inden for offshorekonstruktion og -udvikling ført frem af organisationer som Keppel Group. Singapore er også kendt for sit engagement i forskning og udvikling under regeringsorganisationer som A*STAR. De to faktorer sammen med regeringsinitiativer, som opmuntrer udenlandske firmaer til at etablere sig sig der, gør at mange af de klienter, som har brug for vores støtte, vil have hjemme der. Singapore har skabt et forretningsmiljø, som er befordrende for innovation," siger Claus Myllerup. (nr. 2 fra højre på billedet)

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs