ShippingWatch

Global Risk Management vil konkurrere på amerikansk

Global Risk Management er godt i gang med at møve sig ind på det amerikanske marked. Virksomheden, der laver kundetilpassede fastprisaftaler på brændstof, siger, at de godt kan spille op mod amerikanske konkurrenter.

Foto: Hans Erik Christensen

Middelfart-baserede Global Risk Management, der er en del af United Shipping & Trading Company, har stor tiltro til sin nye strategi om at satse på at få del i det amerikanske marked.

”Vi har siden april-maj fokuseret på det amerikanske marked og sat en mand til at dække kun den del. Vi har fået godt fat i shipping- og suppliervirksomhederne derovre på primært østkysten fra New York og sydpå. Vi har fået flere nye kunder og kan se frem til flere gode kunder,” siger managing director for Global Risk Management Hans Erik Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste artikler på ShippingWatch

Myndighed har anket dom over krænkelsesdømt Maersk-kaptajn, logistikoncernen DSV vokser kraftigt i Sydamerika, Europas behov for kul åbner nyt marked for tørlast, og Maersk Broker erklærer sig parat til vækst inden for tank.

Celsius Shipping er sluppet ud af russisk dilemma

Celsius Shipping med danskeren Jeppe Jensen i spidsen behøver ikke længere at se magtesløst til, mens et af dets skibe anløber en russisk havn. Kontrakten med kinesisk energiselskab er udløbet.

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs