ShippingWatch

Nordic Offshore i minus efter medarbejdersnyd

Nordic Offshore, der beskæftiger sig med konsulentarbejde, lander på et minus på over to mio. kr. med regnskabet for 2011. Det skyldes besvigelser i det engelske datterselskab, som nu lukkes ned. Snyderiet gør årsregnskabet utilfredsstillende, lyder det fra ledelsen.

Det Faaborg-baserede Nordic Offshore A/S er havnet i et minus på 2,5 mio. kr. som årsresultat for 2011 på grund af snyd i sit engelske datterselskab. Det er en utilfredsstillende udvikling for selskabet, der får et resultat med et mere end en million større minus end i 2010, hvor resultat lå på minus 1,4 mio. kr. for Nordic Offshore.

"Årets resultat er påvirket af hensættelse til tab på tilgodehavende i det engelske datterselskab, Nordic Offshore UK Ltd. Der er tillige i Nordic Offshore A/S konstateret omfattende besvigelser foretaget af en medarbejder i det engelske datterselskab. Samlet set har tab på tilgodehavender i det engelske datterselskab samt tab og omkostninger som følge af besvigelser belastet selskabets resultat med ca. 3,1 mio. kr. i regnskabsåret 2011," hedder det i ledelsesberetning i Nordic Offshores regnskab, som er blevet offentliggjort i dag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs