ShippingWatch

Erria-investorer risikerer at tabe flere penge

Erria har allerede kostet flere kendte erhvervsfolk store tab. Selvom selskabet har foretaget væsentlige nedskrivninger i 2011, er der stadig risiko for tab i år,  siger Errias adm. direktør Henrik N. Andersen til ShippingWatch.

Foto: FINN FRANDSEN

Et hårdt år er overstået for Erria A/S, men selvom det forhenværende kemikalietankrederi håber på et positivt resultat i 1. kvartal 2012, er det ikke en selvfølgelighed.

"Vi har forsøgt at nedskrive på alle skibe og tage alle tab i 2011, så det, der fortsætter, er en fornuftig forretning. Men jeg kan jo ikke garantere, at Uni-Tankers har en organisation på plads og er klar til at tage skibene. Så hvis skibene bliver ved med at sejle med underskud i et dårligt marked, så kommer vi til at tabe flere penge," siger adm. direktør i Erria, Henrik N. Andersen til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Efter ti års resultattørke er der igen sorte tal hos Lauritzen. Politiske spændinger i Ukraine mellem Vesten og Rusland øger frygten for nye cyberangreb a la det, der kostede Maersk to mia. kr. Et nyt forslag til EU's udspil om CO2-kvoter til shipping kan føre til endnu en milliard-fond.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs