ShippingWatch

Lightship har sat gang i et "konsolideringsår"

Skibsmægleren Lightship Chartering går efter at udvide sin forretning og vil åbne et nyt kontor i 2019. Senest blev det til stor fremgang på toplinjen i 2018, oplyser selskabet til ShippingWatch.

Morten Have, formand for Lightship Chartering. | Foto: Lightship Chartering

Der er planer om yderligere ekspansion af forretningen hos Lightship Chartering ovenpå et 2018, hvor skibsmægleren havde stor fremgang på toplinjen.

Det oplyser Lightship Chartering, der i dag har sit hovedsæde i Geneve, til ShippingWatch om udviklingen i det forgangne år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs