ShippingWatch

Bunkerrederi i Singapore møder flere krav og får skibe arresteret

Listen af krav mod Brightoil Petroleum i Singapore vokser samtidig med, at selskabet forsøger at restrukturere sin gæld. Oven i det er hele rederiets flåde af bunkerpramme blevet arresteret.

Foto: Modelfoto/Colourbox

De juridiske krav mod tank -og bunkerrederiet Brightoil Petroleum vokser samtidig med, at rederiet har fået arresteret flere skibe. Det rapporterer Reuters.

De seneste krav mod selskabet kommer fra det Hong Kong-baserede bunkerselskab Sea Trader International samt Qatar National Bank (QNB), som har sluttet sig til listen af kreditorer, som samlet set har krav mod Brightoil Operations for 52 mio. dollars.

Blandt de øvrige kreditorer finder man Vietnams førende brændstofimportør Petrolimex, som i sidste uge indgav et krav til højesteret i Singapore om likvidation af Brightoil, fordi Singapore-selskabet har overskrevet deadline på betalinger af udestående for i alt 30 mio. dollars, skriver Reuters.

Brightoil forsøger for tiden at restrukturere sin gæld, og handlen med selskabets aktier har været suspenderet siden oktober, efter at selskabets årsrapport for 2017 er blevet forsinket.

Oven i kravene er Brightoils flåde af seks bunkerpramme blevet arresteret, viser dokumenter fra retten i Singapore ifølge Reuters. Arrestationen er sket på anmodning fra advokatselskabet Rajah & Tann, men det er uvist, hvem advokathuset agerer på vegne af.

En talsperson for Brightoil oplyser til Reuters, at selskabet ikke vil kommentere på sagerne, så længe de verserer.

Bunkerrederi vil sælge hele sin flåde

Konkurrenter klar til at overtage efter Bomin i Singapore 

 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs