ShippingWatch

Kuehne+Nagel overvåger containerredernes klimafodspor

Kuehne+Nagel følger containerskibenes klimaaftryk med platformen Seaexplorer. "Vi oplever, at emballage bliver mere økovenlig. Men når vi taler om bæredygtighed, har fragtdelen manglet," lyder det fra vicedirektør i Kuehne+Nagel, Paolo Montrone, til ShippingWatch.

Afskiberne kan med et nyt værktøj fra logistikselskabet Kuehne+Nagel få et bedre overblik over containerrederiernes klimaaftryk.

Flere containerrederier opgør nu særskilt for eksempel deres CO2-udledning, men den nye platform Seaexplorer fra Kuehne+Nagel samler data fra rederierne, så afskiberne kan få et samlet overblik over klimapåvirkning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs