ShippingWatch

DSV køber hollandsk selskab

Den danske logistikkoncern har købt det hollandske e-handel og distributionsselskab S&H.

Foto: PR-foto/DSV

DSV køber hollandske S&H for at styrke selskabets kompetencer inden for blandt andet e-handel og distribution.

Det fremgår af en meddelelse tirsdag eftermiddag.

Det danske selskab har købt samtlige aktier i S&H, som dermed er en del af DSV med omgående effekt, idet der ikke umiddelbart udestår nogen konkurrencemæssige godkendelser.

S&H vil fortsætte som stand alone-selskab i DSV-regi under Solutions-divisionen, men den nuværende topchef, Hans Elshout, stopper som topchef for selskabet.

Han fortsætter som rådgiver for DSV, mens ledelsen af S&H, der hos DSV får navnet DSV Multi-channel Fulfilment, vil blive varetaget af Peter van der Maas, der er leder af Solutions-divisionen.

DSV løb fra konkurrenterne i første halvår 

DSV har skabt tusindvis af nye arbejdspladser 

DSV-topchef: Det er ligesom en naturlov at vi forbedrer resultaterne hvert år 

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs