ShippingWatch

Stor tørlastoperatør også ramt af dårlig bunker i Panama

Norvic Shipping, som har europæisk hovedkontor i Hellerup, er også blevet ramt af et krav efter at have købt beskidt bunkerolie i Panama. Forløbet er næsten identisk med det, som et andet dansk rederi er blevet viklet ind i.

Norvic Shipping er en canadisk tørlastoperatør med europæisk hovedkvarter i København og flere danskere i direktionen. Det gælder blandt andet managing director, Henrik Jeremiassen (tv). | Foto: PR-foto: Norvic Shipping

Endnu et tørlastselskab med kontor i Hellerup er blevet ramt af problemerne med beskidt bunker, som har plaget nøglehavne i månedsvis og ført til juridiske forviklinger over hele verden.

Torsdag kunne ShippingWatch fortælle, at det danske rederi Integrity Bulk er blevet mødt med et millionkrav fra et charterselskab efter uforvarende at have købt urent brændstof til et lejet skib.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA kræver flere tiltag til bekæmpelse af pirater i Guineabugten

Den danske fregat Esbern Snares ildkamp mod formodede pirater i Guineabugten kalder på yderligere fokus på sikkerheden i området, mener ECSA. Ifølge den danske forsvarsminister, Trine Bramsen, kom det som en overraskelse, at formodede pirater ville gå til angreb på krigsskibet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs