ShippingWatch

Handelshuset Trafigura har ædt sig ind på Monjasas største forretning

De tidligere samarbejdspartnere Monjasa og Trafigura har i dag lige store markedsandele på det store regionale marked i Vestafrika, fortæller markedskilder til ShippingWatch. Vestafrika er ubestridt det vigtigste forretningsområde for Monjasa.

Skibet African Sprinter er et af de skibe, Monjasa i dag har i Vestafrika. | Foto: PR-foto: Monjasa

Opdateret 4. juli 2018 kl. 14.30 med citat fra Monjasa.

Få år efter et tæt samarbejde om levering af bunkerbrændstof blev droppet, sidder Monjasa og Trafigura nu på lige store andele af det regionale marked i Vestafrika, der blandt andet omfatter levering af bunker. Et marked, der er langt det største forretningsområde for det danske selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs