ShippingWatch

Speditøren Scan Global går efter fordobling af omsætningen

Inden for de næste år skal toplinjen fordobles hos speditøren Scan Global Logistics, fortæller CEO Allan Melgaard til ShippingWatch. Selskabet har på det seneste varslet flere udvidelser af forretningen.

Foto: Scan Global Logistics/Polfoto/Arkiv

Inden for en overskuelig fremtid skal toplinjen hos speditøren Scan Global Logistics have taget et stort skridt opad og være fordoblet sammenlignet med billedet i dag.

Sådan lyder målsætningen fra Group CEO Allan Melgaard til ShippingWatch efter et 2017, der set på bundlinjen ikke levede op til forventningerne hos speditøren med hovedbase i Kastrup, København.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs