ShippingWatch

Wrist Ship Supply vil købe flere selskaber før 2021

Skibsforsyningsselskabet Wrist Ship Supply har fået endnu større appetit på opkøb efter det seneste af en hollandsk konkurrent. Målet er at overtage endnu flere selskaber inden for de næste tre år, fortæller CEO Robert Kledal til ShippingWatch.

Foto: Wrist

De næste tre år vil betyde flere opkøb for Wrist Ship Supply.

Verdens største selskab i ship supply-markedet købte i begyndelsen af juni konkurrenten Klevenberg, og Wrist vil rigtig gerne lave flere opkøb af samme kaliber. Der er dog ikke så mange af den slags i markedet, så kommende opkøb kan også se lidt anderledes ud, fortæller CEO Robert Kledal til ShippingWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs