ShippingWatch

Logistikselskab på børsen med ambitiøs vækststrategi

"Vi vil gå på børsen i midten af 2019 for at få kapital til at købe mere op," siger Morten Mathiesen, Nordic Transport Group, til Berlingske.

Nasdaq København fondsbørsen

Den i offentligheden næsten ukendte virksomhed Nordic Transport Group (NTG) er på vej på børsen og planlægger at krydse 10 mia. kr. i omsætning inden for de næste år.

"Vi er utålmodige af natur, så det ville på ingen måde være utænkeligt, hvis vi kan fordoble omsætningen i løbet af et par år," siger bestyrelsesmedlem Morten Mathiesen ifølge Berlingske Business.

Morten Mathiesen har netop afsluttet virksomhedens største opkøb nogensinde, da den schweiziske transportvirksomhed Gondrand er overtaget. I og med at virksomheden omsætter for 1,65 mia. kr. vil handlen øge omsætningen i NTG til over 5 mia. kr. i løbet af 2018.Transport

Men det er slet ikke nok for den ambitiøse virksomhed, der har hovedsæde i Avedøre og som er klar til at gå på børsen i København næste år. Ifølge virksomheden skal dette ske for at samle mere kapital, som kan blive brugt på at købe sig større.

"Vi vil gå på børsen i midten af 2019 for at få kapital til at købe mere op. Vi håber at kunne hente en mia. kr., som skal bruges på det," siger Morten Mathiesen og understreger, at investorerne vil komme til at købe sig ind i en virksomhed, der lover at bruge pengene offensivt.

Det har tidligere været fremme, at NTG kunne få en markedsværdi på omkring 4 mia. kr. ved børsnoteringen. Flere danske virksomheder er på vej til at blive noteret på børsen i foråret, skriver avisen.

DSV i top 10 med største afkast til aktionærerne

Blue Water vinder logistikkontrakt med Exxon i Sydamerika

 

 

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere