ShippingWatch

En stor kunde blev vendepunkt for digital startup

Den tyske startup Hanseaticsoft har udviklet en digital løsning til flådestyring, som har løftet selskabet fra iværksætter til etableret spiller i løbet af de seneste år. En bestemt storkunde satte skub i forretningen.

Foto: Arkivfoto/Colourbox

Der er stor konkurrence blandt digitale iværksættere om at slå igennem i shippingindustrien og få fat i verdens rederier og især de store containerrederier som kunder.

For nylig beskrev ShippingWatch, at konsulenthuset Boston Consulting Group på baggrund af en omfattende analyse af den digitale udvikling i shippingbranchen har identificeret, at 170 digitale iværksættere lige nu kæmper om at blive vindere af rederiernes gunst.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs