ShippingWatch

Medie: Frasalg af DVB rykker nærmere

Den tyske bankgruppe DZ Bank har valgt Goldman Sachs som rådgiver til frasalget af DVB Bank, som DZ Bank prøver at afhænde på grund af især store tabsgivende lån til shippingindustrien. Det skiver Reuters.

Det planlagte frasalg af DVB Bank fra DZ Bank rykker nærmere.

Ifølge Reuters har DZ Bank valgt Goldman Sachs som rådgiver til at få frasalget foretaget enten i en stor eller flere mindre klumper.

Frasalget af DVB Bank er et ønske for DZ Bank, fordi banken har store tabsgivende lån til shippingindustrien, som trækker ned i det overordnede resultat for hele DZ Bank.

Ifølge Reuters vil DZ Bank ikke sælge DVB, hvis prisen ikke bliver den rigtige. En oplysning, som både DZ BAnk, DVB og Goldman Sachs afviser at kommentere på over for mediet.

I juni i år løb DVB's samlede udlån til shipping op i i alt 11 mia. euro, mens udlån til offshore lå på 2,1 mia. euro. Til sammenligning var udlån til luftfartsindustrien 7,2 mia. euro.

DZ Bank er Tysklands næststørste bank efter Deutsche Bank.

Shippingchef forlader tyske DVB Bank

Tyske banker fanget i dyre skibskontrakter

Banker: Skibsfinansiering er ændret for altid

Forsiden lige nu

Hafnia Law: Ny voldgift er stærkt alternativ til London

Tidspunktet for etablering af en nordisk voldgift er formentlig langt bedre, end det har været tidligere på grund af Brexit. Det mener advokat Mathias Steinø, Hafnia Law, som er en af drivkræfterne bag det nye institut for juridiske tvister.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere