ShippingWatch

Direktør forlader tysk shippingselskab før tid efter uoverensstemmelser

Direktør for det tyske shippingselskab Lloyd Fonds, Torsten Teichert, stopper halvandet år før tid på sin post efter uoverensstemmelser mellem ham og bestyrelsen i selskabet. Det kommer til at påvirke årsresultatet for fonden.

Torsten Teichert stopper i sin stilling som CEO for tyske Lloyd Fonds halvandet år før tid.

Direktørens kontrakt løb oprindeligt til 30. juni 2019, men nu bliver det allerede ved årsskiftet, at vejene skilles for ham og selskabet, der driver en portefølje af investeringer i ejendomme og shippingprojekter for mere end 5 mia. euro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs