ShippingWatch

Amerikansk Maersk-partner omlægger sine forretninger

Crowley Maritime vil styrke den del af sin forretning, der henter regeringskontrakter hjem fra bl.a. USA's forsvar. Selskabet fusionerede sit bjærningsselskab med Maersk-ejede Svitzer Salvage i 2015.

Foto: Crowley Maritime

Amerikanske Crowley Maritime, der tilbage i 2015 fusionerede deres bjærgningsselskab Titan Salvage med Maersk-ejede Svitzer Salvage i det globale selskab Ardent, har restruktureret sine forretningsenheder.

Det oplyser Crowley Maritime, der over de kommende måneder vil omlægge bl.a. sine logistikforretninger i tre nye forretningsenheder, Crowley Shipping, Crowley Fuels og Crowley Solutions.

Crowley Maritime er et Jones Act-selskab beskyttet af amerikanske shippinglovgivning og gruppen har for nylig indgået en service-og transportkontrakt med USA's forsvar til en samlet værdi på 2,3 mia. dollars.

Omlægningen skal ifølge Crowley styrke netop den del af forretningen med offentlige kontrakter.

Svitzer i stor fusion med amerikansk selskab

Ardent indgår aftale med britisk kystvagt

Svitzer og Crowley i nyt afrikansk partnerskab

Forsiden lige nu

Siem Offshore nedtoner håb om bedre marked i 2018

Det norske offshorerederi Siem Offshore fik et større underskud i 2017 end året forinden med et tab på 185 mio. dollars efter stor nedskrivning på skibe. Lave rater vil fortsætte ind i 2018, lyder forventningen.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere