ShippingWatch

Søforsikringsselskab åbner kontor i Holland efter Brexit

Forsikringsselskabet UK P&I Club vil åbne et kontor i Holland, så kunderne undgår gener, når Storbritannien træder ud af EU. Selskabet beholder dog fortsat sine kontorer i England og Grækenland.

Foto: Guiliano Koren

Storbritanniens beslutning om at forlade EU får nu et stort søforsikringselskab til at åbne kontor i Holland.

UK P&I Club meddeler, at den hollandske filial bliver åbnet for at undgå, at selskabets kunder oplever gener, når Storbritannien forlader det europæiske samarbejde.

Beslutningen blev taget af bestyrelsen på et møde i oktober. Hvor og hvornår det hollandske kontor åbner, vil blive annonceret på et senere tidspunkt. Det fremgår af en meddelelse fra UK P&I Club.

Den såkaldte Brexit-afstemninng, som endte med, at et flertal af briterne stemte for at forlade EU, fandt sted i juni 2016. EU og Storbritannien forhandler nu om vilkårene for den britiske exit, som ifølge planen skal ske 29. marts 2019.

Det er fortsat særdeles usikkert, hvilken adgang Storbritannien vil få til det europæiske marked efterfølgende. Derfor er flere selskaber, herunder mange banker, begyndt at se på mulighederne for at flytte deres kontorer fra London til andre europæiske byer som Paris og Frankfurt.

UK P&I Club understreger dog, at kunderne beholder deres kontakter i England og Grækenland, hvis deres skibe i øjeblikket er forsikret i et af de to lande.

Londons marineforsikring taber terræn

Kendt søforsikringsselskab ramt af masseopsigelse i København

Topchef har forvandlet ny og aggressiv spiller i søforsikring

Forsiden lige nu

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere