ShippingWatch

Rambøll henter finansdirektør fra Maersk Drilling

Ingeniørkoncernen Rambøll har hyret en ny finansdirektør. Valget er faldet på Marianne Sørensen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Maersk Drilling.

Foto: Rambøll

Rambøll har fået ny finansdirektør og har hentet Marianne Sørensen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Maersk Drilling.

Det skriver Rambøll i en pressemeddelelse.

Marianne Sørensen har været finansdirektør i A.P. Møller-Mærsk-divisionen siden 2008, og hun startede med at arbejde for konglomeratet i 1990.

Hun tiltræder stillingen hos Rambøll den 1. januar 2018, hvor hun overtager for finansdirektør Michael Rosenvold, som i efteråret skiftede til softwarevirksomheden Simcorp.

"Det er en fornøjelse at byde Marianne Sørensen velkommen som ny CFO og medlem af koncernledelsen i Rambøll. Som tidligere CFO hos Maersk Drilling kommer Marianne med den rette kombination af stærke finansielle kompetencer, omfattende ledelseserfaring og international erfaring," siger Rambølls koncernchef, Jens-Peter Saul, i pressemeddelelsen.

"Jeg er overbevidst om, at Mariannes erfaring og performance-fokus vil blive et vigtigt aktiv for Rambølls fortsatte vækst og udvikling."

Rambøll Olie & Gas ser væsentlig bedring inden for et år 

Rambøll oplever bedring indenfor olie- og gasforretning

Lavt investeringsniveau presser leverandører i olieindustrien 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fremrykkede sit klimamål og hævede forventningerne til 2021 i en uge, hvor DSV-topchef Jens Bjørn kaldte containerredernes indtog i logistik "betydningsløst". EU sagde nej til sydkoreansk storfusion, og Maersk Tankers lagde ny strategi frem.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs