ShippingWatch

Dansker i spidsen for europæiske maritime advokater

Advokat Martin André Dittmer fra danske Gorrissen Federspiel er blevet valgt som generalsekretær for den europæiske organisation for søret.

Foto: Gorrissen Federspiel

Det bliver fremover en dansker, der skal stå i spidsen for sammenslutningen European Maritime Law Organisation (EMLO).

Det er Martin André Dittmer fra danske Gorrissen Federspiel, der nu skal være generalsekretær.

"Valget af Martin André Dittmer som ny Secretary General styrker det maritime Danmarks position med indflydelse på europæisk maritim lovgivning og søfartspolitik. EMLO er en non-profit organisation, stiftet i 1991. EMLO er det førende forum i Europa, hvor jurister fra industrien (såvel reder- som afskibersiden), praktiserende advokater og embedsmænd fra EU-Kommissionen og nationale myndigheder debatterer og behandler søfartspolitiske forhold," skriver Gorrissen Federspiel i en pressemeddelelse.

Martin André Dittmer er leder af Gorrissen Federspiels konkurrenceafdeling.

Londons marineforsikring taber terræn

Nye ejere i shipping får Gorrissen Federspiel til at opruste

Advokatfirma får dobbeltrolle i OW Bunker-sag

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere