ShippingWatch

Services

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Iværksætter vil med én app styre al information ombord

Danske C-log er i gang med at udvikle en digital løsning, som skal gøre det nemmere at holde styr på alle relevante certifikater for et skib eller en hel flåde. C-log er i dialog med de største danske rederier, fortæller teknisk chef Martin Nielsen til ShippingWatch.

Storbank peger på LNG til grøn shipping

Den franske storbank Société Générale er gået ind i sammenslutningen SEA/LNG og vil dermed være med til at arbejde for udbredelsen af LNG som brændstof. Det er seneste eksempel på, at banker blander sig i shippingbranchens miljøvalg.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

I den første uge af 2018 fik Maersk Drilling skarp kritik af norske myndigheder efter dødsulykke, mens Nordic Tankers solgte et joint venture til et tysk rederi. Og så er der igen optimisme at spore i offshore, ikke mindst i oliebyen Stavanger.

Scan Global-topchef stopper efter knap to år

Jesper Nielsen er stoppet som CEO for speditøren Scan Global Logistics, mens COO Allan Melgaard er trådt til på posten i stedet, bekræfter sidstnævnte til ShippingWatch. Selskabet har samtidig fået ny bestyrelsesformand.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere