ShippingWatch

Services

Ugens bedste på ShippingWatch

Maersk fik genskabt en del af væksten, problemerne med dårlige bunkerolie fortsatte, og en hel række af de mest velrenommerede danske rederier som Norden, Torm, DFDS og J. Lauritzen fremlagde regnskab i ugen, der gik.

Aegean rykker tættere på amerikansk långiver

Aegean Marine Petroleum og Mercuria Energy Group har underskrevet en aftale, som gør Mercuria til Aegeans eneste långiver. De to parter arbejder frem mod at lande en aftale om en milliardkredit og et tættere samarbejde.

Tidligere Monjasa-direktør skifter til Trafigura

En tidligere direktør for Monjasas kontor i Dubai er blevet ansat hos konkurrenten Trafigura. De to selskaber kørte frem til 2015 et tæt parløb på det lukrative marked for bunkerolie i Vestafrika.

Dårlig bunkerolie kan være årsag til Thorco-ulykke

Problemerne med dårlig bunkerolie bliver en del af sagen om et Thorco-skib, som stødte på grund i juni (billedet). Bunkerselskab hævder, at Thorco har varslet et krav for levering af forkert brændstof. Rederiet vil ikke bekræfte oplysningerne.

Sidste uges bedste historier på ShippingWatch

To tørlastoperatører er kommet i vanskeligheder på grund af den dårlige bunker, der har spredt sig til flere store havne. Skuffende resultater og nedjusteringer for containerrederierne. Lave tankrater, og DP World købte overraskende Unifeeder. Læs sidsteuges bedste.

Nyt tysk containersamarbejde satser på feeder

Den tyske skibsmægler Arkon Shipping går sammen med en række skibsejere om et nyt charterselskab rettet primært mod feedersegmentet. Selskabets flåde kan hurtigt vokse til over 100 skibe, siger partner.

OW Bunker-chefers ansvar kan blive undersøgt i USA

En række skibsejere vil have en amerikansk domstol til at undersøge, om OW Bunker fortsatte med at sælge olie, selv om ledelsen var klar over, at selskabet ikke stod til at redde. Bliver det fastslået, kan det åbne for erstatningsager i USA.

Orca løfter sløret for sit næste europæiske kontor

København-baserede Orca med ekspansionsivrige Neon i ryggen har allerede planer om at etablere sit næste kontor, som man regner med åbner i 2019. CEO Lars Hendriksen fortæller om søforsikringsselskabets strategi til ShippingWatch.

Her er sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch

DFDS forbereder sig på lange køer i Dover efter brexit, dårligt brændstof nået frem til verdens største bunkerhavn, og DSV opjustering var blandt sidste uges vigtigste artikler på ShippingWatch. Læs også om Kontainers, der vil udfordre startups som amerikanske Flexport.

DSV har skabt tusindvis af nye arbejdspladser

Antallet af ansatte har taget et markant ryk opad for DSV i første halvår af 2018, hvor der i hundredvis er blevet ansat nye lagermedarbejdere. Logistikbranchen er stadig en "peoples business," siger CEO Jens Bjørn Andersen til ShippingWatch.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere