ShippingWatch

Services

Rasmus Jarlov er et ubeskrevet blad i dansk shipping

Danmarks nye erhvervsminister har både inden for borgens mure og i offentligheden gjort sig bemærket som en kontroversiel person, der ikke går af vejen for en politisk fejde, et privat opgør med kendis-kæresten på nettet eller en vild dans for åben skærm. Spørgsmålet er, om han får en meget kort karriere som minister.

Rederier ærgrer sig over Brian Mikkelsens afgang

Brian Mikkelsen har besluttet sig for at forlade posten som erhvervsminister for at tiltræde en toppost i det private erhvervsliv. Ministeren har været "et fyrtårn" for søfarten, siger Danske Rederiers direktør Anne H. Steffensen til ShippingWatch.

Danmarks Skibskredit henter kendt analytiker

Danmarks Skibskredit rykker rundt på sine analytikere og opretter en ny enhed, der skal fokusere på digital omstilling. Samtidig henter skibsbanken en kendt shippinganalytiker ind.

Medlemmer bakker op om Søfartens Lederes fusion

Søfartens Ledere bliver fra oktober en selvstændig del af Lederne. Ved en urafstemning om sammenlægningen blandt medlemmerne blev planerne vedtaget med solid opbakning, skriver organisationen.

HSH vil satse mere på Singapore

HSH Nordbanks resultat for første kvartal er præget af omstruktureringen og privatiseringen af den store tyske shippingbank. Et nyt fokuspunkt for shippingdelen er stærkere tilstedeværelse i Singapore.

HSH vil investere 700 mio euro om året i shipping

HSH Nordbank har klaret krisen i shipping og er nu klar til nye investeringer i shipping og opkøb af lån. Banken har et investeringsbudget på i alt 700 mio. euro årligt frem til 2022 til shipping, skriver Reuters.

OW Bunkers bank vinder vigtig sag i USA

ING Bank, som stod i spidsen for OW Bunkers bankkonsortium, har vundet en vigtig appelsag i New York, hvor en domstol har afgjort, at banken har krav på OW Bunkers tilgodehavender fra rederier. Banken tabte ellers i første instans.

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere