ShippingWatch

Fransk offshorekæmpe får ny CEO

Efter halvårsregnskabet fra franske Bourbon foretager bestyrelsen nu en rokade i toppen. Jacques de Chateauvieux træder tilbage som CEO og fortsætter som formand for bestyrelsen.

En rokade har fundet sted hos det franske offshorerederi Bourbon, som præsenterede halvårsregnskab forleden.

Rederiets CEO Jacques de Chateauvieux trækker sig tilbage for i stedet at blive bestyrelsesformand for Bourbon Offshore. Hans efterfølger bliver Gaël Bodénès, der overtager på et meget udfordrende tidspunkt, hvor rederiet i øjeblikke har hevet 100 skibe ud af markedet, og priserne er under voldsomt pres.

"Bourbon er i gang med at implementere sin nye plan, og jeg er glad for, at Gaël Bodénès, der med succes har håndteret nye kunders forventninger i hans tidligere roller, tager dette nye ansvar for Bourbon," siger Jacques de Chateauvieux i en meddelelse.

Samtidig bliver selskabets CFO, Astrid de Bréon, også en del af ledelesesteamet, som på et kritisk tidspunkt skal stå for en ny milepæl i rederiets historie, forklarer han.

Hele rotationen sker, fordi den nu tidligere bestyrelsesformand Christian Lefèvre fra oktober skal være ny CEO for Jaccar Holdings, der blandt andet ejer gasrederiet Evergas.

Fransk offshorekæmpe ramt af nyt voldsomt tab

Bourbon vil udvikle autonomt offshoreskib

Evergas fastholder vækstambitioner trods kuldsejlet opkøb

Forsiden lige nu

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Dansk oliechef: Olieprisen påvirker ikke vores investeringer

De høje oliepriser har ingen betydning for de fremtidige investeringer fra Ineos side, fortæller chefen for det nye, danske selskab. Han spår i stedet om en fremtid, hvor olieprisen hverken vil være høj eller lav, da den hurtige skiferproduktion vil kunne holde prisen i skak.

Singapores terminalgigant vokser knap 10 procent

Singapores store terminalgruppe PSA voksede med 9,8 pct. i 2017 målt i forhold til 2016, når man måler på antallet af håndterede containere. Ny teknologi og usikkerhed præger de kommende år, lyder det fra formand og CEO for PSA, Tan Chong Meng.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere