ShippingWatch

Triton International vil udstede aktier for at købe containere

Med en aktieudstedelse på i alt 200 mio. dollars vil leasingselskabet Triton International blandt andet opkøbe containere.

Foto: Colourbox/Arkiv

Triton International Limited sætter gang i en udstedelse af aktier på i alt 200 mio. dollars.

Heraf kommer de 175 mio. dollars fra aktier i Triton International Limited, mens de resterende 25 mio. dollars består af aktier fra såkaldt "sælgende aktionærer" i form af datterselskaber i Warburg Pincus LLC, fremgår det af en meddelelse fra selskabet.

"Selskabet (Triton, red.) vil bruge nettoprovenuet fra denne udstedelse til generelle forretningsformål, herunder køb af containere. Selskabet vil ikke modtage noget provenu fra salget af aktier, der bliver tilbudt af de sælgende aktionærer," skriver Triton International i meddelelsen.

Triton har som led i tilbuddet givet et vindue på 30 dage til at købe op for yderligere 26,25 mio. dollars. De sælgende aktionærer tilbyder tilsvarende 3,75 mio. dollars i samme vindue.

Leasingselskabet Triton International Limited er moderselskabet til Triton Container International Limited samt TAL International Group, som fusionerede under Triton tilbage i 2016. Selskabets aktiviteter består i at opkøbe, lease og salg af intermodale containere.

Herning Shipping taber over en halv milliard

Nordic Tankers' CEO: Øget konsolidering en oplagt mulighed

Ostenfeldt: Partnerskab med V. Group skal øge tankflåde

Forsiden lige nu

Her er ugens bedste historier på ShippingWatch

Priserne på offshoreskibe er i bund, rederiernes egen og investorernes opfattelse af etik og en McKinsey-rapport om containerbranchens resultater var blandt ugens vigtigste historier på ShippingWatch.

Ny rapport: Maersk mener at have løst flere problemer i Alang

Der er nu sket så store forbedringer på tre værfter i Alang, at de udgør et alternativ til Kina og Tyrkiet, mener Maersks topchef Søren Skou. I en ny rapport erkender koncernen dog, at der stadig er usikkerhed om vandmiljø og problemer med adgang til lægehjælp.

Schmølker: Stena er en mere langsigtet ejer end Weco

Johnny Schmølker var med fra begyndelsen, da Johan Wedell-Wedellsborg slog sig sammen med Stena om produkttankrederiet Stena Weco. Samarbejdet er i dag fortid. Det er Schmølker ikke, der nu står for Stenas danske aktiviteter i Hellerup.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere