ShippingWatch

Exmar frasælger forsikringsforretning

Gasrederiet Exmar sælger Belgibo NV til det britiske forsikringsselskab Jardine Lloyd Thomson Group for et ukendt beløb.

Det belgiske rederi Exmar, der primært sejler med flydende petroleums- og naturgas har frasolgt forsikringsmæglerselskabet BELGIBO NV til den britiske forsikringskoncern Jardine Lloyd Thomson Group plc (JLT).

Det skriver parterne i en pressemeddelse.

Hvad Exmar har tjent på fraslaget oplyses ikke.

Belgibo og JLT har i mere end 20 år haft et tæt samarbejde.

"Belgibo har opbygget et stærkt ry på forsikringsmarkedet, og vores partnerskab med JLT vil hjælpe os med at vokse og styrke vores forretning sammen med en betroet og ligesindet partner samt give os - og vigtige kunder - adgang til JLTs globale muligheder," udtaler direktøren for Belgibo, Pierre Derom, i meddelelsen.

Belgiske Exmar dropper køb af hollandsk gasflåde

Exmar i dialog om salg af FLNG-forretning

Exmar venter svært gasmarked i 2017

 

Forsiden lige nu

Søfartens Ledere fusionerer med Lederne

Navigatørernes fagforening Søfartens Ledere fusionerer med Lederne fra 1. juli og skifter navn til Lederne Søfart. "Vi kan komme ind hos dem og forblive en selvstændig organisation," siger formand Bjarne Cæsar Jensen til ShippingWatch.

Dansk oliechef: Olieprisen påvirker ikke vores investeringer

De høje oliepriser har ingen betydning for de fremtidige investeringer fra Ineos side, fortæller chefen for det nye, danske selskab. Han spår i stedet om en fremtid, hvor olieprisen hverken vil være høj eller lav, da den hurtige skiferproduktion vil kunne holde prisen i skak.

Singapores terminalgigant vokser knap 10 procent

Singapores store terminalgruppe PSA voksede med 9,8 pct. i 2017 målt i forhold til 2016, når man måler på antallet af håndterede containere. Ny teknologi og usikkerhed præger de kommende år, lyder det fra formand og CEO for PSA, Tan Chong Meng.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere