ShippingWatch

Medie: E.R. Schiffahrt klar til vækst igen

Nedturen skulle være ovre for E.R. Schiffahrt, der som andre tyske shippingselskaber har været hårdt ramt af finanskrisen og den efterfølgende krise i tysk shipping. Sådan lyder det fra CEO Nils Aden i et interview med Fairplay.

CEL Nils Aden i E.R. Schiffahrt

E.R. Schiffahrt forventer, at der igen er muligheder for vækst for selskabet, der de seneste år har kæmpet med den massive krise i tysk shipping.

"Vores øjne er igen rettet mod vækst. Vi vil udvide vores flåde af skibe, vi driver, til mere end 100 skibe, det er der ingen tvivl om," siger CEO Nils Aden i et interview med Fairplay.

Selskabet har tidligere drevet en flåde på mere end 130 skibe, men tørlast- og containerrederiets flåde er nu nede på lige over 80 skibe.

E.R. Schiffahrt er beslægtet med andre dele af tysk shipping i bogstaveligste forstand, da grundlægger Erck Rickmers i E.R Schiffahrt er bror til Bertram Rickmers, der står bag Rickmers Holding, som tidligere på året blev erklæret konkurs.

E.R. Schiffahrt lander kontrakter med Maersk Line

Kæmpefusion på vej i tysk shipping

Ny tysk rederformand hilser kapitalfonde velkommen

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere