ShippingWatch

Maersk scorer højt på studerendes ønskeseddel

De danske business-studerende har Maersk som næsthøjeste prioritet på deres ønskeseddel, når de skal pege på en drømmearbejdsplads efter studiet. Det er en bedre placering for Maersk end tidligere.

Foto: Songa Offshore

De studerende på danske business-studieretninger vil rigtig gerne arbejde hos Maersk Group, når uddannelsen er færdiggjort.

Der er dog et selskab, der scorer højere end Maersk Group, nemlig Lego, mens Novo Nordisk indtager en tredjeplads. Det viser en opgørelse fra Universum, der årligt undersøger de studerendes drømme om fremtidig beskæftigelse.

Maersk Group har en bedre placering i år end i 2016, hvor selskabet lå på en tredjeplads over de business-studerendes ønsker til arbejdsplads.

To andre shippingrelaterede selskaber er også på listen hos de studerende med DSV på en 97. plads og MAN på en 107. plads. ud af de i alt 121 mulige virksomheder.

Undersøgelsen fra Universum er foretaget blandt 4.072 studerende og er gennemført i periode fra november 2016 til marts 2017.

Studerende drømmer om et job hos Maersk

Unge talenter vil arbejde for Maersk

Forsiden lige nu

Sirius-sag kan trække ud i årevis: "Det er komplekst"

Tre uger efter det sidste retsmøde venter Sirius Shipping fortsat på en afgørelse i sagen om brud på udlændingeloven. Der kan dog gå flere år, før sagen bliver afgjort, hvis den ender med at blive sendt videre til EU-Domstolen.

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Ugen på ShippingWatch bød på flere Maersk-overskifter med kapitalmarkedsdag og nye oplysninger om Hamburg Süd. Samtidig præsenterede J. Lauritzen regnskab, mens erhvervsminister Brian Mikkelsen (K) kom med en markant kritik af sydkoreansk statsstøtte.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere