ShippingWatch

Maersk scorer højt på studerendes ønskeseddel

De danske business-studerende har Maersk som næsthøjeste prioritet på deres ønskeseddel, når de skal pege på en drømmearbejdsplads efter studiet. Det er en bedre placering for Maersk end tidligere.

Foto: Songa Offshore

De studerende på danske business-studieretninger vil rigtig gerne arbejde hos Maersk Group, når uddannelsen er færdiggjort.

Der er dog et selskab, der scorer højere end Maersk Group, nemlig Lego, mens Novo Nordisk indtager en tredjeplads. Det viser en opgørelse fra Universum, der årligt undersøger de studerendes drømme om fremtidig beskæftigelse.

Maersk Group har en bedre placering i år end i 2016, hvor selskabet lå på en tredjeplads over de business-studerendes ønsker til arbejdsplads.

To andre shippingrelaterede selskaber er også på listen hos de studerende med DSV på en 97. plads og MAN på en 107. plads. ud af de i alt 121 mulige virksomheder.

Undersøgelsen fra Universum er foretaget blandt 4.072 studerende og er gennemført i periode fra november 2016 til marts 2017.

Studerende drømmer om et job hos Maersk 

Unge talenter vil arbejde for Maersk 

Mere fra ShippingWatch

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Storkunder hos containerrederierne vil have nuludlednings-søfragt i 2040. Et forslag, tre redere hilste velkommen. Ekstreme priser på fragt kan sende afskibere ud i konkurs, og storbanken DNB advarer andre banker om at gentage en stor fejl.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs