ShippingWatch

Singapore parat med hjælpepakke til shipping

Singapore udruller inden længe den hjælpepakke til den maritime industri, som myndighederne præsenterede i slutningen af 2016.

Foto: /ritzau/AP/Wong Maye/

Inden længe bliver det Singapores tur til at give en hjælpende hånd til østatens skrantende maritime industri. Det oplyser landets øverste maritime myndighed, Maritime and Port Authority (MPA) i en meddelelse op til næste uges store event Singapore Maritime Week og herunder Sea Asia.

Arrangementet, der anses som verdens største maritime event, afholdes kun hvert andet år og er i 2017 i høj grad præget af, at både shipping og offshore befinder sit i ekstraordinært svære markeder.

Singapore er da heller ikke det eneste asiatiske land, der ønsker at støtte den vigtige industri. Taiwan og Sydkorea har også spillet ud med hjælpepakker, som især kommer rederier - og i Sydkoreas tilfælde - værftsindustrien til gode.

I Singapores tilfælde er der tale om et program, der bl.a. støtter innovation og uddannelse. I en mediebriefing op til eventet næste uge, lyder det fra MPA, at Singapores hjælpepakke, den såkaldte Sea Transport Industry Transformation Map, er inde i slutfasen, inden det kan sættes i gang. Se hele pakken her.

Titlen på dette års Singapore Maritime Week er "Navigating through Challenging Times."

Læs hele programmet for Singapore Maritime Week her.

Rickmers Maritime Trust opgiver overlevelseskamp

Damen køber hollandsk værft af Keppel

Udenlandske shippingfolk forlader Singapore i den perfekte storm

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere