ShippingWatch

P&O Ferries opnår rekordresultat på Den Engelske Kanal

DFDS-konkurrenten P&O Ferries har i første kvartal i år transporteret det største antal lastbiler over Den Engelske Kanal nogensinde.

Det britiske færgerederi P&O Ferries sejlede i årets første tre måneder mere last over Den Engelske Kanal end nogensinde før i rederiets historie.

I alt sejlede rederiet 361.100 lastbiler over kanalen, hvilket var 11 pct. mere end i samme kvartal året før.

"Vores præstation i første kvartal viser, hvor mange selskabers forretning, der, direkte eller inddirekte, er afhængig af den service, vi tilbyder," siger Janette Bell, der er managing director for P&O Ferries i en pressemeddelelse.

Stena RoRo sætter rollen som købmand på pause

Rederiet forventer, at der vil blive endnu mere at lave på Den Engelske Kanal fremadrettet på grund af en stigende befolkningsbase og den britiske økonomi.

"Det er vigtigt for vores kunder fra alle dele af Europa at opretholde sikker og effektiv adgang til havnene i Dover og Calais som en prioritet, imens Storbritanniens udtræden af EU diskuteres," siger Janette Bell.

P&O Ferries har en flåde på 20 skibe og oplyser på deres hjemmeside, at de årligt transporterer mere end 10 mio. passagerer, 16 mio. biler og 2,2 mio. fragtenheder.

DFDS-rival fordobler fragtmængder ud af Gøteborg

DFDS-rival på Den Engelske Kanal slår ny rekord

DFDS: Disse markeder kræver ny tonnage

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere