ShippingWatch

Sydkoreas regering vil etablere shippingbank

For at øge konkurrenceevnen vil den sydkoreanske regering etablere shippingbanken "Korea Shipping Company" med tæt på et milliardbudget i dollars inden månedens udgang.

Regeringen i Sydkorea vil inden udgangen af denne måned etablere en shippingbank som led i en plan om at styrke den koreanske konkurrencekraft internationalt på markedet for shipping- og havnelogistik.

Det skriver Business Korea.

Således arbejder Sydkoreas ministerium for hav og fiskeri således på at etablere selskabet "Korea Shipping Company" til en værdi af 835,77 mio. dollars. Selskabet skal agere shippingbank og erhverve fartøjer af shippingselskaber med svag finansiel struktur for derefter at leje fartøjerne tilbage til selskaberne.

Ministeriet rapporterede om planen "2017 major project promotion plan" 6. januar ved en fælles briefingsession ledet af premiereminister Hwang Kyo-ahn.

Hyundai Heavy skruer ned for forventninger

Medie: Sydkorea får snart et nyt containerrederi

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere