ShippingWatch

Erria-aktien tager mystisk kurshop

Aktien for shipping-service-selskabet Erria er steget betydeligt i begyndelsen af 2017 og er alene i dag steget med knap 40 pct.

Aktien i Erria, der driver forretning inden for shipping-service, har i begyndelsen af 2017 for alvor fået vinger, og torsdag brager Erria-papiret i vejret med hele 39,2 pct. til 13,50 kr.

Dermed er aktien steget med samlet 82,4 pct. på de første fire handelsdage af 2017 - men uden større bagvedliggende nyheder som forklaring.

Klart størstedelen af stigningen er kommet onsdag og torsdag - og under noget højere omsætning, end tilfældet normalt er for Erria-aktien. Onsdag steg den med 28,5 pct.

1. december sidste år oplyste Erria, at det har købt den resterende del af datterselskabet Erria Container Services i Vietnam, der nu er helejet.

Erria køber resten af containerservice-selskab

Erria nedjusterer oven på afvikling af projekter

 

Forsiden lige nu

Nu svarer Skat på kritik i omdiskuteret retssag

En ny dom i Østre Landsret mod fem Clipper-ejede rederiselskaber gav Skat medhold i principiel sag om tonnageskat. "Forvaltningen af den gunstige skatteordning er uændret," forklarer Skat om sagerne over for ShippingWatch efter kritik af Skats fremgangsmåde.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere