ShippingWatch

Mols-Linien opjusterer forventningerne til 2016

Mols-Linien opjusterer forventningerne til 2016, hvor rederiet nu venter et positivt resultat i intervallet 110-130 mio. kr. efter skat.

Mols-Linien venter nu et endnu bedre resultat for hele 2016 end for bare få måneder siden.

Selskabet har således opjusterer forventningerne til hele året og venter et positivt resultat i intervallet 110-130 mio. kr. efter skat. I marts ventede selskabet et resultat på 90-110 mio. kr. efter skat.

Det oplyser Mols-Linien i en meddelelse mandag eftermiddag.

Rederiet fortæller, at det gennem den hidtidige periode af 2016 har forøget produktionen i forhold til budgettet, og at den øgede produktion er modtaget positivt af markedet.

"Dette er en fremskudt opbygning af markedet af hensyn til levering af Katexpress 3 i starten af 2017, der medfører en betydelig forøgelse af omkostningsbasen," skriver Mols-Linien.

Mols-Linien oplyser endvidere, at det totale marked for personbiler mellem Østdanmark og Vestdanmark i 2016 har været højere end ventet.

Derudover nyder selskabet godt at, at det løbende i 2. kvartal 2016 har implementeret en række tekniske forbedringer, hvilket har "væsentlig" betydning for olieforbruget.

Clippers danske selskab hæver overskuddet

Clippers Danske Færger tabte til Mols-Linien på Bornholm

Mols-Linien melder om markant fremgang i første kvartal 

Mere fra ShippingWatch

Ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Dansk frigat dræbte fire formodede pirater i Guinea, Dan-Bunkering sagen fortsatte i Odense, stor millionregning endte hos Lauritzen, og IMO afholdt klimamøde i en uge, hvor ShippingWatch gjorde status på et hektisk tredje kvartal for containerrederne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs