ShippingWatch

Medie: Tysk rederi efterforskes i stor skattesag

Et tysk-ejet rederi med hovedkontor på Cypern mistænkes for omfattende skatteunddragelse i Tyskland for omkring 300 millioner euro eller over 2,2 milliarder kroner.

Et tysk-kontrolleret rederi med hovedkontor i Limassol på Cypern efterforskes af tyske myndigheder i en sag om skattesvindel for over 300 millioner euro, over 2,2 milliarder kroner.

Ifølge det cypriotiske medie In-Cyprys blev selskabets hovedsæde i Limassol for nogle uger siden ransaget af cypriotisk politi på anmodning fra Tyskland. Efterforskningen vedrører mulig skatteunddragelse i Tyskland i perioden fra 2002 til 2008.

Prøv ShippingWatch gratis og få adgang til alle artikler i 40 dage

En cypriotisk domstol har efterfølgende i en kendelse fastslået, at det indsamlede og mulige bevismateriale, der blev beslaglagt under ransagningen af rederiets hovedkontor i Limassol, skal overdrages til de tyske myndigheder.

Cypern er hjemsted for en lang række internationale rederier og andre shipping-relaterede virksomheder.

Hollandsk shippingfirma svindlet for 100 mio euro

Græsk skattefrygt blusser op igen

Græske redere råber op: Ikke råd til højere skat

 

Forsiden lige nu

MAN Diesel & Turbo kalder IMO sin største frustration

Der er ingen grund til, at IMO først leverer et resultat på CO2 i 2023, lyder kritikken fra motorgiganten MAN Diesel & Turbo, der i et interview med ShippingWatch kalder FN's maritime organ sin største frustration lige nu.

J. Lauritzen mister vicechef for tørlast

J. Lauritzen mister sin næstkommanderende i Lauritzen Bulkers, Claus Stahl, der har sagt sit job op. Han skifter senere på året til en stor dansk tørlastmægler. Dermed er den daglige ledelse af Lauritzen Bulkers skåret fra tre til én person på et år.

Seneste Rederier

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere