ShippingWatch

Bestyrelsesmedlem i Norden stopper efter 31 år

Alison Riegels, direktør i A/S Motortramp, der ejer 28 procent af aktierne i Norden, træder ud. Hun afløses af datteren Johanne Riegels Østergård.

Efter hele 31 år i bestyrelsen for rederiet Norden siger Alison J. F. Riegels stop.

Det mangeårige bestyrelsesmedlem er chef i A/S Motortramp, der ejer 28 pct. af aktierne i Norden. Riegels-familien, og Motortramp, vil dog fortsat være repræsenteret i Norden-bestyrelsen, da Alison Riegels' datter, Johanne Riegels Østergård, er nomineret som afløser.

Norden fik et minus i 2015 på 285 mio dollars

Johanne Riegels Østergård er 44 år og uddannet arkitekt. Hun har de seneste mange år, ud over sit arbejde som arkitekt, været ansat i forskellige ledelsesstillinger i DIS - Danish Institute for Study Abroad.

Riegels-familien kommer fra godset Stensbygård i Sydsjælland.

Nordens to storaktionærer har kappet båndene

Storaktionær lider under Nordens nedtur

Den økonomiske dis dækker for Jan Rindbos udsyn

 

Forsiden lige nu

Her er ugens vigtigste historier på ShippingWatch

Norsk oliefonds sortlistning af rederier for at bruge beaching-værfter, opsigtsvækkende udspil fra ny rederiformand, opjustering i Norden og Skats svar på landsretsdom var blandt ugens tophistorier på ShippingWatch.

Danske skibsofficerer vil undersøge omfanget af sexchikane til søs

Søfartens Ledere vil sætte en ny undersøgelse af sexchikane til søs i gang for at bekæmpe problemet. "Det er et ekstremt tabubelagt område," siger formand Bjarne Cæsar Jensen. Antallet af sager om sexchikane er ganske få hos Søfartens Ledere, 3F og Danske Rederier.

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere