ShippingWatch

Maritimt topmøde skydes i gang

Onsdag og torsdag mødes over 200 topledere i shipping til Danish Maritime Forum i Københavns Nordhavn, hvor fremtidens udfordringer og løsninger er på dagsordnen. Se her hvor du kan følge åbning og taler live.

Danish Maritime Forum i Dokken i oktober 2014. Foto: Danish Maritime Days

For andet år mødes eliten af globale topledere, eksperter og NGO'er for at diskutere fremtiden for shippingindustrien, når Danish Maritime Forum skydes i gang i Københavns Nordhavn i dag, onsdag klokken 9, og løber frem til torsdag eftermiddag.

Her skal fremtiden for branchen diskuteres, og der skal arbejdes videre med nogle af de tanker og dokumenter, der blev sat i gang under sidste topmøde i oktober 2014. Møderne er lukkede for offentligheden, men flere oplæg og debatter vil blive streamet live fra Danish Maritime Days hjemmeside.

Her kan du finde livestream fra de forskellige åbne sessioner

Blandt andet åbningen af forummet med adm. direktør fra Danmarks Rederiforening, Anne H. Steffensen, i dag klokken 9, hvor IMO's generalsekretær Koji Sekimizu også giver sit besyv med. Derudover vil det også være muligt at følge debatten mellem cheferne for de kampklare og vigtige kanaler for shippingindustrien, Panama-kanalen og Suez-kanalen, og erhvervs- og væksminister Troels Lund Poulsen i debat med ministre fra Storbritannien, Sydkorea og Ghana. I eftermiddag er blandt andre Kronprins Frederik på talerstolen.

Se billederne fra sidste års forum her:

Her er billederne fra Danish Maritime Forum

Søren Skou: Her er de næste store besparelser

EUs kartelsag mod 14 containerrederier trækker ud

 

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere