ShippingWatch

Ny CEO i Rickmers Maritime klar til opkøb

Den netop tiltrådte CEO i containerselskabet Rickmers Maritime, Søren Andersen, er klar til at købe skibe op og åbne for poolsamarbejde for mindre containerskibe. Det siger han til ShippingWatch.

Sådan her ser den butik ud, som Søren Andersen overtog 1. juni som CEO for Rickmers Maritime: 16 containerskibe i størrelserne fra 3.450 - 5.000 teu, der lejes ud til de store containeroperatører. En markedsværdi på 180 millioner dollars. En tysk storaktionær og resten af ejerkredsen placeret i Singapore, hvor selskabet er børsnoteret. Forbedrede rater, men mange konkurrenter.

Sådan her vil Søren Andersen gerne have selskabet til at se ud inden for kort tid: En endnu større flåde baseret på opkøb af ny eller gammel tonnage i samme størrelsesorden som selskabets eksisterende flåde eller lidt mindre. Øget afkast til aktionærerne. En konsolidering i sin branche gennem et poolsamarbejde med en eller flere konkurrenter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

ECSA's nye generalsekretær balancerer på en knivsæg

ECSA’s nyudnævnte generalsekretær, Sotiris Raptis, har overtaget en organisation beskyldt af sine egne medlemmer for at være usynlig. I et interview med ShippingWatch fortæller Raptis, hvordan han vil ændre det billede.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs