ShippingWatch

Torm-aktionær sælger ud

Det Singapore-baserede selskab First Ship Lease Trust har solgt sine aktier i Torm og indkasseret 1,7 millioner USD.

First Ship Lease Trust med base i Singapore har solgt sine aktier i danske Torm. I alt 18.266.649 aktier til en værdi af 2,6 millioner USD har selskabet solgt og indkasseret 1,7 millioner USD, skriver Seatrade Global.

Salget fandt sted mellem d. 21. og 28. januar og for at drage fordel af stigningen i rederiets aktier i januar. Her oplevede det ellers hårdtprøvede rederi en stor stigning i aktien, der inden jul kostede 30 øre, hvilket omkring d. 27. januar var mere end femdoblet.

Prøv ShippingWatchs nyhedsbrev to gange dagligt i 40 dage gratis

FSL trust købte sine aktier i Torm som en del af selskabets restrukturering. Salget skete i forbindelse med rederiets udmelding om, at man har modtaget dispensation fra sine långivere til at gøre restruktureringen endeligt færdig. Det skete d. 28. januar, og i den forbindelse udtalte bestyrelsesformand Flemming Ipsen i en meddelelse til fondsbørsen:

"Det er naturligvis opmuntrende med de nuværende stærke fragtrater i produkttank-segmentet, men Torm vil ikke være i stand til at afdrage hele gælden gennem den ordinære drift. Derfor er det positivt, at dispensationen giver Torm mulighed for at færdiggøre en restruktureringsaftale i første kvartal 2015."

Torm på vej mod redningsplan

Vild januar for Torm på børsen

Investorer i produkttank slap nådigt gennem 2014

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere