ShippingWatch

Lavere oliepriser luner hos Torm

Hvis olieprisen bliver på samme lave niveau som nu, forventer Torm en større indtjening fremover på tank, men hvor længe er ikke til at sige. Det fortæller rederiet til ShippingWatch.

Olieprisens lave niveau kan gå hen og blive en rigtig god ting for Torm, skriver rederiet i en email til ShippingWatch. Både fordi det koster mindre for rederiet at drive egne skibe på grund af lavere brændstofomkostninger, og så fordi handlen med olie bliver større.

"Et prisfald på olie medfører et prisfald på fuel-oliepriser, og dermed falder vores bunkeromkostninger. Hvis markedet forbliver det samme, medfører det således en stigning af vores profit. I de sidste par måneder er produkttankmarkedet steget samtidig med et fald i bunker omkostninger, hvilket har været positivt for produkttankredere," lyder det fra rederiet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 268 millioner britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Ugens bedste historier på ShippingWatch

Det var tid til procedure i Dan-Bunkering sagen, hvor anklageren kræver bøde- og fængelsstraf. 2022 tegner til at blive nyt hæsblæsende containerår, klima spillede afgørende rolle i Lasse Kristoffersens beslutning om jobskifte i en uge, hvor Norden lagde tørlast og tank sammen i ny struktur.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs