ShippingWatch

Ny ph.d skal kortlægge fremtidens vindmøllemarked

Thomas Poulsen fik ikke nok af skolebænken med Blue MBA tilbage i 2009. I en ny ph.d. kortlægger han vindmøllemarkedet til lands og vands, hvor aktører ifølge ham er alt for kortsigtede.

Foto: Bard

Med den hurtige udvikling på markedet for vindmøller både til lands og havs, er der risiko for, at nogle af aktørerne i dag er alt for kortsigtede i deres strategi, mener Thomas Poulsen. Det gælder især indenfor transportkæden for de tunge og store komponenter til en vindmølle for især shipping- og logistikselskaberne, der sejler elementerne ud til havvindmølleparkerne eller hjælper med at opstille dem.

Men det skal et nyt Ph.d.-projekt med støtte fra Den Danske Maritime Fond og Aalborg Universitet afhjælpe. Her vil Ph.d. studerende Thomas Poulsen bl.a. kortlægge markedspotentialet for shipping og logistik relateret til vindmøller opsat til lands og til vands, møllernes teknologiske udvikling og ikke mindst forsyningskæderne i markedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Stolt-Nielsen lander bedste kvartalsoverskud i årevis

Norske Stolt-Nielsen, som har købt op i rivalen Odfjell, var begunstiget af højere mængder og spotrater i kemikalietankmarkedet og venter en fortsat bedring. Selskabet er dog ikke helt klar til at bestille nybygninger.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs