Svitzer får foden indenfor i Rotterdam

Maersk Gruppens bjærgnings- og slæbebådsrederi Svitzer er kommet ind i Europas største havn, Rotterdam.

Svitzer har fået en vigtig kontrakt på det europæiske marked, efter at det er lykkedes for Maersk Gruppens bjærgnings- og slæbebådsrederi at komme ind i Europas største havn, Rotterdam.

Aktiviteterne starter fra 1. juni med udgangspunkt i den centrale del af den store Maasvlakte havn og vil være en helejet Svitzer-operation i modsætning til andre steder, hvor der også kan være tale om joint-ventures.

"Aktiviteterne i Rotterdam passer rigtig godt med vores ambition om at udvide vores tilstedeværelse i Europa ud fra kunderne ønsker. Som en global leder inden for slæbebådsmarkedet er det interessant for Svitzer at starte aktiviteter op i Europas travleste havn. Med åbningen af Maasvlakte II inden længe, ser vi en lys fremtid for Rotterdam, og vi vil være en del af den fremtid og ser frem til at arbejde sammen med alle aktører i havnen. Vi har en stærk platform for vores aktiviteter med de kunder, vi allerede har og vil være i stand til at tilbyde vores service til en bred vifte af selskaber, der arbejder i Rotterdam Havn," lyder det i en kommentar fra Peter Rondhuis, Managing Director, Continental Europe, hos Svitzer.

Robert Maersk Uggla: Nu skal Svitzer vokse

Svitzers CEO, Robert Maersk Uggla, fortalte i et interview med ShippingWatch for nyligt om de ekspansionsplaner, der skal drive virksomheden. Udover slæbebådsaktiviteter er det det voksende marked for wreck removal, fjernelse af skibsvrag, som Svitsers CEO gerne vil have en større del af. Ifølge ShippingWatchs oplysninger er Svitzer et af de europæiske bjærgningsselskaber, der er inden i billedet til den store opgave med at hæve og fjerne den koreanske færge Sewol, der kæntrede i midten af april.

Svitser er en del af Maersk Gruppens nye femte forretningsenhed.

Bjærgningsindustri ser guldåre på havets bund

Ny strategi for Maersks femte ben på trapperne

Koreansk skibskatastrofe på vej ind i næste fase

Svitzer styrker caribisk forretning 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også