ShippingWatch

Tyske redere: Krisen tvinger os til åbenhed

Den finansielle krise i tysk shipping er ved at ændre en af verdens største søfartsnationer. ” I dag har vi en helt ny situation og en ny lektie, vi skal lære," siger Dr. Ralf Nagel, adm. direktør i den tyske rederiforening VDR, i et interview med ShippingWatch.

Flere års dyb krise i international shipping, der i særlig grad har ramt Tyskland, en af verdens største søfartsnationer og ejere af skibe, tvinger den historisk tilknappede tyske shippingindustri til at åbne sig mod omverdenen for at tiltrække nye investorer. En udvikling, der kan være kompliceret og langt fra er slut, siger Dr. Ralf Nagel, adm. direktør i den tyske rederiforening Verband Deutscher Reeder (VDR) i et stort interview med ShippingWatch.

”I dag har vi en helt ny situation og en ny lektie, vi skal lære inden for finansiering. Det vil kræve langt større åbenhed og gennemsigtighed i fremtiden i alle forhold, der vedrører virksomhedernes forretninger. ”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

CBS lancerer bestyrelses-uddannelse for shipping

Med støtte fra en række profilerede navne fra shippingindustrien er halvdelen af pladserne på det første modul af CBS’ nye Blue Board Leadership Programme allerede besat. Bestyrelsesformand for BW Group, Andreas Sohmen-Pao, er blandt underviserne.

Markant fald på vej i eksporten fra Kina til USA

Efterspørgslen i USA flytter sig fra varer til services, og det giver lavere import af kinesiske varer til USA, vurderer logistikchefer. Data fra Kina bekræfter, at ordrebeholdningen falder hos kinesiske virksomheder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs