ShippingWatch

Minister vil arbejde for danske svovl-krav i EU

Flere af forslagene fra  Danmarks Rederiforening og andre organisationers bud på øget svovlkontrol ser ud til at komme videre i det EU-arbejde, som miljøminister Kirsten Brosbøl deltager i, siger hun til ShippingWatch.

Foto: JP

Der skal nok blive lyttet til Rederiforeningen, Danske Maritime, Det Økologiske Råd og alle de andre organisationer, som i et brev i slutningen af april til Kristen Brosbøl udtrykte, at de vil have en skærpet kontrol med overholdelse af de svovlkrav, der indføres 1. januar i 2015. Det fremgår af en email fra ministern til ShippingWatch.

"Jeg sætter pris på, at Rederiforeningen og de andre organisationer er konstruktive, og at de melder sig på banen i samarbejdet om at gøre skibsfarten mere miljøvenlig. Jeg vil nu se nærmere på deres otte forslag til, hvordan kontrollen kan blive mere effektiv. De kommer med nogle interessante bud, og mange af dem er i tråd med, hvad vi allerede har i støbeskeen, så det er absolut muligt, at flere af forslagene kan føres ud i livet," lyder det fra Kirsten Brosbøl.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs