ShippingWatch

Cosco udnævner ny CFO

I begyndelsen af november gik direktøren for China Cosco Holdings efter anklager om korruption. Nu får selskabet også ny CFO.

Udskiftningen i toppen af de asiatiske rederier synes at blive ved. China Cosco Holdings, der en del af Kinas største shippinggruppe Cosco, har fået ny CFO, skriver SinoShip News.

En mand af huset overtager stillingen som CFO. 45-årige Tang Runjiang har i godt 20 år arbejdet i forskellige divisioner i Cosco Group.

Udskiftningen sker mindre end en måned efter, at Cina Cosco Holdings direktør Xu Minjie valgte at trække sig "af personlige årsager", som det fremgik af en meddelelse til børsen i Shanghai. Ifølge flere medier på daværende tidspunkt var direktøren angiveligt blevet anholdt dagen forinden i en efterforskningssag om korruption.

Cosco-chef trækker sig efter korruptionsanklager 

Efterforskningen af Xu Minjie kommer i halen på en række andre sager i Cosco Gruppen, hvor tre ledere siden 2011 er blevet anholdt i forbindelse med korruption.

Selskabet China Cosco Holdings kæmper i øjeblikket på at skabe positive tal på bundlinjen i år, da selskabet ellers kan se frem mod en afnotering fra børsen i Shanghai med tre år i underskud.

Cosco-chef anholdt for korruption 

Dommens time nærmer sig for kinesisk gigant 

Mere fra ShippingWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ShippingWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs